Kiitos kaikille edellisen postauksen kommentoijille! Kommenteista tulee hyvä mieli, ja ne patistavat kirjoittamaan lisää - ja kirjoittamisesta tulee hyvä mieli!

Kommentoittehan taas, sillä lisäsin  sivupalkkiin tervetuloanimaation. Siinä komeilee korealainen laulaja-näyttelijä Jung Yong Hwa. Kertoisitteko, jos se vaan hidastaa blogin latautumista tms. tai jos se on erityisen kiva, eikä sitä saa ikinä poistaa! ^^

Aasialainen draama ja popmusiikki ovat aiheita, joista voisin kirjoittaa vaikka kuinka paljon. Tällä kertaa ajattelin typistää tarinaa ja keskittyä muutamaan draamaan ja bändiin. Esittelen draamoja, joissa näyttelee jonkin bändin jäsen, ja esittelen samalla laulun.

Sivupalkin Jung Yong Hwa näyttelee You're Beautiful -sarjassa, joka on uusin löydökseni aasialaisista draamoista. Sarja on äärimmäisen viihdyttävä ja aiheuttaa tunnekuohuja. Draama on niin hyvin rakennettu, että katsojan annetaan odottaa jotain, mutta hetkessä esitellään juonenkäänne, ja katseleminen on ihanan tuskallista. Ymmärrätte termin, kun katsotte enemmän aasialaista draamaa

Jung Yong Hwa on tuttu CN Blue -yhtyeestä. Jos arvostaa soitettua musiikkia, bändi on tervetullut tuttavuus kpopissa. Tässä video CN Bluen viralliselta YouTube -kanavalta.

Kiinalaisesta draamasta suosikkejani ovat romanttinen My Prince ja inspiroiva The Prince of Tennis. Go Go Clubin jäsenet Chen Ze Yu, Zhong Kai ja Wu Di Wen näyttelevät jälkimmäisessä ja kaksi viimeksi mainittua lisäksi myös My Princessä. My Prince -sarjassa seurataan  äitinsä luona asuvan neljän erilaisen veljeksen elämää. Kaikki veljekset ovat tuttuja kasvoja myös The Prince of Tennis -sarjassa, joka perustuu japanilaiseen mangaan. Aiheena on tennis ja tarina kertoo joukkueesta, johon saapuu Jenkeissä pelannut kotimaahansa palannut poika. Yhteishenki on koitoksella, ja tarina onkin ihanan filosofinen.

Yksi ehdoton suosikkini korealaisesta draamasta on Full House, jossa näyttelee WHOOAAA Rain. Oho, menen aina väghän sekaisin, kun tulee puhe tanssivasta ninjasta! ^^' (Ninja Assassin) Full House on oikein klassinen romanttinen komedia. Rakastan sarjan persoonallisia hahmoja.

Rain on laulaja, näyttelijä, tanssija, koreografi, malli, suunnittelija ja liikemies. Hän on kpopin kuningas, jos minulta kysytään. (Ja ninja.^^) Tässä live-esitys. Koreagrafiaa^^

Tässä samalla ovelasti vedän viivan Rainin ja MBLAQin välille, jotta voin esitellä poikien uuden albumin. MBLAQ on Rainin perustama yhtye, ja laulut ovat suurimmaksi osaksi hänen kirjoittamiaan, samoin kuin  koreografiat ovat hänen suunnittelemiaan. Mona Lisa, olkaa hyvä.

Latinosoundi on niin tanssittava! "everybody on the left, everybody on the right, everybody-bo-body e-everybody in the house, say la la la la..."

Luulette, että valehtelin, kun väitin typistäväni tarinaa. Kyllä typistin! Haluaisin toteuttaa toiveitanne postauksista. Joskus aiemmin muistan toivottaneen nukkejuttuja, ja sellaista olen suunnitellut. Melissalle on nimittäin tulossa uusia juttuja. Kiitos vain kaverille tilauksesta taas! Kertokaa, jos olen jättänyt huomiotta jonkin toiveen tai jos tulee nyt mieleen.

Kiitos kaikille lukijoille!