Löysin uuden korealaisen bändin ja se on tällä kertaa jopa poikabändi! Tätä biisiä olen kuunnellut tosi ahkerasti.. Bändi siis F.Cuz (lausutaan kuten englannin focus) ja biisi Jiggy!

Kesätyöt muistikerhossa (vanhusten päivätoimintaa) ovat ohi ja koulu alkoi tänään. Koulussa en paljon tule käymään, koska valitsin itsenäisen toteutuksen tästä jaksosta. Käyn englannin tunneilla ja tutor-iltapäivissä.

Kesätöissä oli tosi mukavaa. Alku oli hankalaa, mutta kun työhön oppi, se antoi tosi paljon. Sitä kun tajusi olevansa vanhuksia varten siellä ja sai kiitosta työstään, oli se todella kiitollista itsellekin. Onneksi mulle on todennäköisesti luvassa sijaisuuksia tuolla suhteellisen paljon. Nyt on ainakin seuraavina kahtena perjantaina töitä.

Elämäntilanne muuttuu huomenna siten, että avomies lähtee töihin etelä-Suomeen. Hän käy sitten kotona silloin, kun on peräkkäisiä vapaapäiviä.. Eletään samaa kaukosuhdetta kuin suhteen alussa, ihan tuttua huttua.. 

Hyvä puoli järjestelyssä on tietysti se, että voin kuunnella vaikka kuinka paljon Jiggyä kenenkään valittamatta! Ja tanssin tuota tanssia päivät läpeensä. Opistolla alkaisi itämaisen tanssin kurssi. Mitäs sanoisitte, pitäisikö kokeilla?

Täytyy keksiä seuraavalle kerralle jotain teitäkin kiinnostavaa kirjoitettavaa. Ehdotuksia saa esittää! Kommentoikaahan muutenkin. Toivottavasti joku muukin tykästyi Jiggyyn :)