Aluksi haluan kiittää kaikkia, jotka kommentoivat edellistä merkintääni. En ole vielä koskaan saanut näin paljon huomiota blogilleni. Siispä iso kiitos! ^.^ 

Seuraavaksi haluan esitellä teille nukkejani. Tässä ovat kaikki muut nukkeni paitsi Barbiet ja muut muotinuket. Tässä aluksi yhteiskuvaa, jotta saatte käsityksen nukkejen kokoeroista.

Yhteiskuvassa ei näy Scarlet. Hän on suhteellisen iso posliininukke, jonka välttämättä tahdoin joskus kirpputorilta. Nimesin hänet tukanvärin perusteella ja ehkä vähän siinä mielessä, että hänellä on wanhan ajan mekko kuten Tuulen viemää -elokuvan Scarletilla.

Tässä on kaunis jääprinsessani. Hänet ostin Pietarista katukauppiaalta. Minulla on ajatuksena, että ostan nuken kaikista maista, joissa vierailen. Tämä on nyt toistaiseksi ainut ulkomaan tuliainen nukeistani (paitsi jos laskemme nukeksi hänen sulhasensa, tuiman neuvostosotilaan, joka seisoo hänen vierellään).

 

Tässä on kaunis Swan Ballerina Mini Pullip (Jung Planning -firman), jolle annoin nimen Odette Joutsenlammen sankarittaren mukaan. Verratkaapa hänen asuaan ja hiuksiaan aitoon Joutsenlampi-ballerinaan.

 

Tämä on Angel Dal Biccy (Jun Planning). Hän sai nimen Olivia ihastuttavan laulaja-näyttelijä Olivia Newton-Johnin mukaan. Katsokaa vaikka yhdennäköisyyttä! Oli myös hauska ajatus, että nuken nimi alkaisi samalla kirjaimella kuin Odetten.

Rakkain nukkeni on aasialainen pallonivelnukke Melissa. Hänellä on Dollzonen Tintan –pää ja Angel Regionin tyttökroppa. Olen maalannut kasvot itse, ja peruukin ostin samalta ihmiseltä, jolta ostin nuken. Silmät ostin erikseen. Pidän tämän nuken suloisesta ilmeestä ja viattomasta olemuksesta. Melissa on sellainen tyttö, jollainen itsekin tahdon olla. Nimi tuleekin kutsumanimestä, joka minulla oli ala-asteen englannin tunneilla ja jonka otin sittemmin ”ihanneminäni” nimeksi kirjoittaessani tarinoita, joissa esiinnyin sellaisena, kuin kuvittelin ”isona” olevani. Päällä Mellulla on ompelemani mekko ja ystäväni virkkaama neule.

Tässäpä näitä rakkaita nukkejani näkyi. Kuka on suosikkinne ja millaisia nukkeja teillä on? Kommentoikaa toki, haluatteko lisää nukkejuttuja :)