Hei kaikki, missä tätä luettekin!

Kuinka jännittävää! Kirjoitan ensimmäistä postaustani ensimmäiseen blogiini. Olen kauan tahtonut kirjoittaa blogia, mutta aloittaminen on ollut vaikeaa. En ole osannut rajata aluettani, enkä sitä lopulta ole tehnytkään. Esittelyssäni kirjoitan "Yksi suosikkielokuvistani, Ghost (c) 1990 Paramount, on elokuva, joka kattaa ainakin genret draama, komedia, romantiikka ja trilleri.  Myös tässä blogissa käsittelen useita aiheita, mm. elokuvia, keräilyä, kädentöitä.. kuitenkin kaikessa on mukana rakkaus, vaikkei se näkyisi."

Rakastan monia asioita, enkä kykene päättämään, mihin vetäisin rajan blogia kirjoittaessani. Tänne tulee taatusti tarinoita arjesta, johon kuuluvat mieheni ja koirani. Tänne todennäköisesti päätyy piirustuksia, askarteluja, runoja, novelleja, käsitöitä, valokuvia.. Rakastan myös laulamista ja tanssimista. Kenties postaan joskus jopa omia videoita! Uskon kirjoittavani myös elokuvista ja kirjoista mielipiteitäni jossain vaiheessa. Aivan varmasti saatte lukea keräilyn kohteistani kuten My Little Pony -poneista :)

Tämä ensimmäinen postaus olkoon tällainen esittelymuotoinen. Tänään keskityn siihen, että saan tilatuksi kaikki blogit, jotka tällä hetkellä ovat selaimeni kirjanmerkkipalkissa :) On paljon kommentoitavaa! Toivottavasti omakin blogini saa kommentteja myöhemmin. Tervetuloa kaikki mukaan!

Rakkaudella, Minna