Olin tässä yhtenä päivänä töissä kehitysvammaisten asuntolassa, jossa tein töitä viimeksi jouluna. Asuntola oli muuttanut uusiin tiloihinkin siinä välissä. Oli todella mukavaa olla töissä, työkaverit ovat siellä mukavia ja tunnen työni olevan hyödyllistä. Huomasin myös todella saaneeni rohkeutta seurakunnan harjoittelussa ja kesätöissä muistikerhossa, sillä juttelin asukkaiden kanssa paaaljon enemmän kuin asuntolassa harjoittelussa ollessani. Kaikki harjoittelut ovat olleet todella hyödyksi, ja parasta on, kun harjoittelu poikii oikeita töitä, vai mitä? :)

Pelasin vissiin eilen merenneitopukupeliä sivustolla http://www.didigames.com, ja se oli hauskaa ^.^ Merenneidoista tuli hurjan söpöjä! Ajattelin käyttää näitä mallina piirustuksissa, mutta piirustustaitoni olivat eilen todella hakusessa. Täytyy kokeilla uudestaan jossain välissä.

Näiden kuvien vuoksi koko kesän vaivannut nukkekuume paheni entisestään. Tiedän, ettei minulla tule vuosiin olemaan varaa toiseen bjd-nukkeen, mutta hankin uuden pienemmän nuken. Avomies lupasi, että saan perjantaina tilata itselleni ensimmäisen ison Pullip -nukkeni hänen palkkapäivänsä kunniaksi. Ennestään minulla on Mini Pullip ja Angel Dal samalta firmalta (JunPlanning). Minulle tulee tämä nukke:

ALa Pullip. Eikö ole upea! Nukke on n. 30-senttinen ja silmiä saa liikutettua. En ole varma, mutta jostain luin, että myös siipiä voi liikuttaa. En malta odottaa! Tilaan nuken Magma Heritagelta Singaporesta http://www.magmaheritage.com/ josta tilasin myös Mini Pullipin aikoinaan. Madison Chua on luotettava ja mukava myyjä ^.^ 

Suloisia olentoja ovat siis nuket, merenneidot ja asuntolan asukkaat, jotka ovat niin vastaanottavaisia ja uteliaita ihmisiä! :)