Sain Hello Kitty -yllätyssuklaamunan kaverilta. Siellä oli ballerina-kitty! Kynsiä lakatessa tein yhteen sormeen kitty-naaman :)

Tässä kuussa istutin rucolan siemeniä multaan, ja voisin melkein suositella vielä tässä vaiheessa kokeilemaan. Rucola näytti lähtevän kasvamaan todella nopeasti. Kasvualustana käytin tiskattuja kana- ja kirjolohifilepakkauksia. Tämä kuva on parin viikon takainen. Toisen astian taimet ovat vanhempia, ja toisessa on juuri istutettuja siemeniä sekä saman ikäisiä taimia, jotka siirsin tähän toiseen astiaan, kun harvensin enkä halunnut heittää kaikkia pois. Kuvan perusteella ei kyllä näytä harvennetulta..

Rucola kasvaa valoisalla parvekkeella. Samalla kun kuvailin rucolaa otin kuvia itsestäni, koska olin niin nätti. hahah~ Kuvassa näkyvät nuo kynnet, mutta koru on jäänyt kuvasta pois. Siitä siis alla oma kuvansa. omg-koru on Seppälästä. Se oli pakko hankkia parin viikon harkinnan jälkeen. En ole tuon sopivampaa korua itselleni nähnytkään. OMG! - kolme kirjainta, jotka kuvaavat tunteita silloin, kun mitään järkevää sanottavaa ei keksi.

omg muuten! Uusi korealainen poikabändi on taas julkaissut debyyttinsä. Laulu aiheutti itsessäni samanlaisen repeat-pakkomielteen kuin F.Cuzin Jiggy blogin alkuaikoina. Olen kai yli-iloisten laulujen ystävä. Tanssi sitä paitsi on aina osa viehätystä. Samalla tavalla kuin tein Jiggyn bom bom bom bom bom bom -bassokäsiliikkeitä (keksin termin itse äsken) ja shawty-puoliympyrää laitan nyt Boyfriendin tahdissa kädet yhteen ja viskon niitä puolelta toiselle. hahah~ Enjoy!