Yo guys!

Tämä postaus on koreapopista.
http://www.emocutez.com

Ihmettelen tätä juttua, kun katselen kpop-videoita youtubessa, ja todella monessa on kommetteja tyyliin "this is not the usual kpop". Ihmiset ovat hirveän innoissaan, kun musiikki on epätyypillistä kpoppia.

Ensinnäkin: jos pitää koreapopista, niin miksi se on kivaa, että musiikki on epätyypillistä kpoppia..?

Toisekseen: jos sata biisiä ei ole tyypillistä kpoppia, mutta niillä on keskenään samoja piirteitä, eikö se ala olla tyypillistä kpoppia..?

I don't get it!

Ihmettelen vielä sitä, kuinka usein tämä "epätyypillisyys" tarkoittaa epätyypillisen seksikästä. Usein kpop-laulut ja -videot ovat söpöjä eivätkä seksikkäitä. Seksikkyys mielletään amerikkalaiseksi. Harmittaa, kun ihmiset sitten intoilevat kpop-videoiden seksikkyydestä, kun itse nimenomaan arvostan kpopissa sitä, ettei sitä myydä seksin avulla, vaan artistit ovat kaikki erittäin lahjakkaita ja tekevät kovasti töitä. Laulut ja tanssit on harjoiteltu ja hiottu viimeisen päälle.

Tykkään kyllä myös seksikkäistä kpop-videoista, koska korealaiset tekevät ne hyvän maun rajoissa, ja yleensä seksikkyys on luonnollista seksikkyyttä. Videoissa ei edes näytetä paljasta pintaa, vaan tytöt tanssivat seksikkäästi. Se on sitten oma häpeä, jos tulkitsee sen pornoksi...

Tässä hyvänä esimerkkinä Ranian musiikkivideo. Jos katsotte youtubessa, näette kuinka se jakaa mielipiteitä. Itse tykkään! Arvostan tositosi paljon heidän tanssitaitojaan ^^

Short translation: I'm just so frustrated bcuz I watch kpop videos and I see comments like "this is not like the usual kpop" and then I think "if you like kpop, why is it a good thing it's not the usual kpop?" and "if a hundred music videos are not the usual kpop but are similar to each other, aren't they usual kpop then..?" Yeah, so I don't get it! And, one thing I'm upset about, is that often the "unusual" means unusually sexy bcuz a lot of songs and videos are cute, not sexy. Sexy is more American. But, that's exactly what I like in kpop. They don't sell their music with sex, but they are all talented and work hard. They train the songs and dances to the ultimate point. Usually the sexiness in kpop is not even that they would reveal much skin, it's just that they appear sexy simply bcuz they dance sexily. It's so natural sexiness. If someone considers it porn, it's their own fault. Rania is a good example of this. They dance damn sexily! And I appreciate their talent, and I like their song and video.

Niinpä niin.. Verrataan noita shortseja SNSD:n videoon... ne ovat eriväriset ja eri materiaalia, mutta ne ovat kummassakin tapauksessa yhtä lyhyet. /Shorts are as short in SNSD video, just different color and material.

Hyvää vappua kaikille! / Happy labor's day tomorrow!

http://www.emocutez.com