Kesätyö muistikerhossa alkaa tuntua koko ajan luontevammalta, kun ihmiset ja käytännöt tulevat tutummiksi. Kiitos kannustuksesta!

Töistä sain sopivasti juhannukseksi neljän päivän vapaat. Torstaina lähdimme Itä-Suomeen hakemaan uutta autoa ja kyläilemään sellaisten ihmisten luona, joita harvemmin näkee. Sieltä suunnistimme vanhempieni luokse ja näimme muitakin ihmisiä (joita haluaisi nähdä useamminkin).

Palaan ajassa vieläkin taakse päin, sillä edellisviikonloppuna kävimme hevostelemassa sen verran, että lähdimme lähitallille katsomaan valjakkoajokisoja, jotka olivat juuri loppuneet, kun ennätimme perille. Nita tutustui kuitenkin tallin pihassa muihin koiriin ja näimme myös hevosia aitauksissaan.

Nita otti hevoset yllättävän lunkisti.

Hevosen Nita tosin on nähnyt aiemmin jossain Euromarketin laidalla.. Sen sijaan lehmiä Nita taisi nähdä ensimmäistä kertaa tänä juhannuksena, ainakin ilmeestä päätellen.

Lauhkean näköisiä otuksia nuo lehmät ovat. Kyllä Nitakin olisi halunnut niitä lähemmin nähdä. Jatkettiin kuitenkin lenkkiä, eivätkä naudat enää paluumatkalla olleet yhtä jännittäviä.

Mennäänpä sitten tähän päivään eli viimeiseen vapaapäivääni (jotka edellä mainitsin). Tämän päivän asuni oli kuvanmukainen (Nita tahtoi välttämättä mukaan kuvaan):

Tänään kiertelimme kirpputoreja, mikä on yksi lempipuuhistani! Tänään löytyikin kahdelta kirpparilta yllättävän paljon kivaa kamaa. Ei uskallettu mennä kolmanteen ollenkaan. Tässä kuva löydöistä:

Siinä näkyy lehtiä, kauneudenhoidon käsikirja 80-luvulta (80s!), kuusi puseroa, hame, erittäin kasari laskettelutakki (80s!), Tulikärpästen hauta -dvd (Ghibli) ja Entten tentten -lorukirja. Säkkituoli- ja pehmolelunorsu olivat ilmaisia. Nämähän eivät muutkaan maksaneet käytännössä mitään. Oli hyvä kirppispäivä!

Ihastuin erityisesti puseroon/ tunikaan, jossa on söpö hahmo, ja siinä lukee "Just hug me" (:

Se toimii ehkä paremmin ilman hametta, mutta halusin kuitenkin kokeilla näin. Ihan kivan näköinen yhdistelmä tuo on, vai mitä? Tykkään niin paljon, kun on värejä ja kerroksia. Tästä tuli nyt tällainen monta aihetta ja paljon kuvia -blogimerkintä, pyydän anteeksi. Kiitos kun jaksoit katsoa ja kommentoihan! (: